Vyhledávání


Anketa

Líbí se vám tento web?

Celkový počet hlasů: 15

Blondýnky

17.04.2011 09:42

Blondýnky

1.Jede frajer autem a u přechodu stojí hezká blondýnka.
   Frajer stáhne okénko a povídá: "Umím lízat a jsem diskrétní."
   Blondýnka se k němu předkloní a povídá: "Tak si vyliž prdel a nikomu to neříkej!"

2.Sedí dvě blondýnky v kavárně a ta jedna se ptá: "Tak co? Jak si složila řidičák?"
    Druhá blondýnka smutně odpoví: "Ne, vyhodili mě."
    "Vážně? Ale proč?"
    "No, protože před kruhovým objezdem bylo na značce napsáno 30, tak jsem ho 30× objela!"
     První blondýnka na to: "A nepřepočítala ses?"

3. Dvě blondýnky jdou do lesa vybrat vánoční stromeček. ,,tak co?"   ,,Ále nic"   ,,Hm, tak vyberem nějakej bez ozdob"

4.Proč mění blondýnky svým dětem pleny jen jednou za měsíc? Protože je na nich napsáno ,, až do 6 kg"

5.Baví se dvě blondýnky na letišti: ,,Já nechápu, jak ti teroristé můžou unést letadlo, když je tak těžké...",,Ty jsi ale koza, neunášejí ho na zemi, ale ve vzduchu, když je tááákhle malinké"

6.Blondýna vidí na pouliční lampě inzerát: ,,Pronajmu byt 3+1, prosím nájemce aby zaklepali.". Kolemjdoucí policajt se ptá klepající blondýny:,, Co to děláte?" ,,Visí tu inzerát, tak zkouším, jestli mi otevřou." ,,No ale nahoře se svítí tak by měli být doma"

7.Přijde blondýnka v německu do supetmarketu. ,,Dvě tužkový baterie prosím."  Prodavačka na ní nechápavě zírá a ptá se: ,,Wie bitte??" Blondýnka: ,,Néé nabitý, co bych asi dělala s vybitejma?"

8.Blondýnka se zamyslela.

9.Jede blondýnka po dálnici a narazí předním nárazníkem do kamionu. rozzuřený řidič nakreslí na zem čtverec, vytáhne blondýnku z auta a říká:,,Stoupni si do toho čtverce a běda ti, jestli z něj vylezeš!!!" Blondýnka si stoupne a čeká. Kamioňák vytáhne tyč a rozmlátí jí nárazník. Podívá se na ni a ona se hihňá. ,,tak ty se budeš eště smát, jo?" Vymlátí jí i přední sklo. Ona se zase směje a tak jí rozmlátí auto našrot. Ta to nevydrží a dostane záchvat smíchu. Kamionák se naštve :,, CO SE FURT SMĚJEŠ TY KRÁVO BLBÁ, COPAK TO AUTO NENI TVOJE?!" odpovídá,, ale jo, je ale když jste se nedíval, tak jsem vždycky z toho čtverce vystoupila."

10.Proč se blondýnka při bouřce stále usmívá? Myslí, že jí někdo fotí.

11.Blondýnka píše z nemocnice dopis ,, Milý dárče, děkuji ti za srdíčko a doufám, že se uzdravuješ stejn rychle, jako já..."

12.Blondýnka při návštěvě muzea shodí vázu. Rozzuřený hlídač křičí:,, Ženská nešťastná, vždyť ta váza byla z 15. století!!!" ,,Uf a já se lekla, že byla nová."

13.Do autobusu chce nastoupit mladá štíhlá blondýnka v úzké minisukni. Udělá krok, ale nemůže zvednout nohu. Neváhá, sáhne dozadu a povolí trochu zip. To se opakuje ještě dvakrát. Nakonec ji chytne za zadek mladý muž stojící za ní a hodí ji do autobusu. ,,Pane, co si to dovolujete a navíc vůbec se neznáme na takové důvěrnosti."  ,,Taky si myslím, ale už jste mi třikrát rozepla zip u kalhot!"

14.Blondýnku zastihne sněhová bouře. Nezpanikaří, neboť si vzpomene, co říkal její tatínek, že je dobré jet za pluhem. Zanedlouho opravdu přijede pluh a blondýnka se za ním rozjede. Jezdí takhle už 3/4 hodiny, když pluh zastaví, vystoupí řidič a ptá se, co to dělá. Ona odpoví ,,Otec mi radil, že při sněhové bouři je nejlepší jet za pluhem."  ,, No s parkovištěm před Hypernovou jsem hotový, jestli chcete, můžete za mnou jet ke Kauflandu".

 

Komentáře

Datum: 15.08.2011

Vložil: Lunda

Titulek: jo

ja vam taky jeden řeknu : Justin Bieber žaloval McDonald že nedostal hraču :D

Datum: 15.08.2011

Vložil: Kutilka Timka

Titulek: Re: jo

sice dobrý ae je to jinak ae nřeš

Datum: 15.08.2011

Vložil: Kutilka Timka

Titulek: hah

jjojojojojjo je to superrrr :D hah hah hah